Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 788g142kcal4.4g19.7g3.1g5.5g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)281g56kcal1.7g9.8g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Timjami 2.2g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Mustapippuri, annos 1g2.2g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g23g22kcal0.2g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g627kcal13.6g70.4g26.4g12.6g
Valittu annoskoko1107g314kcal6.8g35.2g13.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna553g157kcal3.4g17.6g6.6g3.2g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181