Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 3623g3844kcal144.6g702.2g32.2g63g
Hk, sininen lenkki 580g4203g9667kcal420.3g264.8g756.5g8.4g
Sipuli (kuorittu)362g98kcal4.7g17.4g0.7g6.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1812g634kcal50.7g85.1g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28486kcal1240.6g2139g1615g155.2g
Valittu annoskoko10000g14243kcal620.3g1069.5g807.5g77.6g
Annoskoko puolitettuna5000g7121kcal310.2g534.8g403.8g38.8g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876