Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty3659g2488kcal54.9g537.8g7.3g29.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1057g296kcal6.3g62.9g2.1g26.4g
Palsternakka 2033g1293kcal10.2g239.8g8.1g91.5g
Kesäkurpitsa zucchini 2033g367kcal11.4g50.8g8.1g14.2g
Sipuli (kuorittu)488g132kcal6.3g23.4g1g8.3g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Kananmuna kuorineen punnittu488g615kcal53.7g1.5g43.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl81g732kcal0g0g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12959kcal318.8g2060g307.6g350.8g
Valittu annoskoko10000g6479kcal159.4g1030g153.8g175.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3240kcal79.7g515g76.9g87.7g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641