Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1301g351kcal16.9g62.4g2.6g22.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g78g81kcal6.2g12.7g0.5g1.6g
Purjosipuli 130g30kcal2.4g3.1g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Palsternakka 325g207kcal1.6g38.4g1.3g14.6g
Selleri, annos 50g325g46kcal3.3g9.8g0g0g
Lanttu 325g94kcal3.3g15g1g5.9g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1951g2694kcal365.9g0g136.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese3252g1203kcal39g253.7g3.3g22.8g
Vesi, vesijohtovesi 1951g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 6.5g20kcal0.7g1.4g0.7g2.8g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g5g0.4g3.4g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9707kcal885.4g841.6g294.8g168g
Valittu annoskoko10000g4854kcal442.7g420.8g147.4g84g
Annoskoko puolitettuna5000g2427kcal221.4g210.4g73.7g42g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953