Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2888g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g939g263kcal5.6g55.8g1.9g23.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2888g318kcal31.8g31.8g5.8g28.9g
Sipuli 397g120kcal5g19.1g0.8g6.8g
Seiti, pakasteena - Findus2888g2022kcal462.1g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5445kcal1009g213.4g34.4g118.4g
Valittu annoskoko10000g2722kcal504.5g106.7g17.2g59.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1361kcal252.3g53.4g8.6g29.6g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750