Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g281g98kcal2.8g18.3g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka56g15kcal1.1g2.4g0.1g1.3g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g56g197kcal7.4g39g1g1.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2218g888kcal26.8g136.4g25.2g12.4g
Valittu annoskoko1109g444kcal13.4g68.2g12.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna555g222kcal6.7g34.1g6.3g3.1g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625