Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g112g16kcal2.1g0.4g0.6g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g75g127kcal1.5g4g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2218g509kcal35.6g22.6g25.4g15.8g
Valittu annoskoko1109g254kcal17.8g11.3g12.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna555g127kcal8.9g5.7g6.4g4g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026