Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Merilohifile, norja875g1453kcal146.1g0.1g96.2g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g219g328kcal6.6g9.8g30.6g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2219g3797kcal305.4g19.8g279.8g0g
Valittu annoskoko1110g1899kcal152.7g9.9g139.9g0g
Annoskoko puolitettuna555g949kcal76.4g5g70g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497