Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g45g38kcal0.5g8.2g0.2g0.8g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g15g92kcal3.2g1g8.4g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g5g20kcal1g2.6g0.6g1.6g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g1.3g3.6kcal0g0.2g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g2.5g0kcal0g2.5g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.8g8.8kcal0.4g0.6g0.5g0.5g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g4.3g23kcal0.2g2.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g452kcal17.6g35.8g27.8g5.8g
Valittu annoskoko111g226kcal8.8g17.9g13.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna56g113kcal4.4g9g7g1.5g
Arvot/100g100g203kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520