Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 15g17kcal2.5g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g7.5g19kcal1.1g0.3g1.5g0g
Pinaattipakaste 150g5.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g7.5g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g122kcal9.6g8.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko111g61kcal4.8g4.4g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna56g31kcal2.4g2.2g1.2g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369