Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 25g36kcal4g0g2.2g0g
Tomaatti, tuore42g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g33g7.7kcal0.5g1.1g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 10g29kcal0.2g0.3g2.9g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g170kcal10g6g11.4g1.2g
Valittu annoskoko111g85kcal5g3g5.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g42kcal2.5g1.5g2.9g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.5g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454