Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen8.9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.2kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Munakoiso 18g4.1kcal0.1g0.6g0g0.5g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Linssi, punainen, Go Green16g51kcal3.7g7.6g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g205kcal9.4g22g7.2g6.6g
Valittu annoskoko111g102kcal4.7g11g3.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna56g51kcal2.4g5.5g1.8g1.7g
Arvot/100g100g92kcal4.2g9.9g3.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336