Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g12g17kcal0.6g3.2g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g142kcal12.2g7.4g6.8g0.8g
Valittu annoskoko111g71kcal6.1g3.7g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g36kcal3.1g1.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.5g3.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468