Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)63g200kcal6.3g39.4g1.4g8.8g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.5g23.7g0.4g1.2g
Ohrajauho 2.9g9kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Siirappi, tumma6.3g20kcal0g4.6g0g0g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g774kcal20g139g13.2g20.4g
Valittu annoskoko111g387kcal10g69.5g6.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna56g194kcal5g34.8g3.3g5.1g
Arvot/100g100g348kcal9g62.4g5.9g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154