Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g38g38kcal7.8g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)0.9g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Punaviini 6.3g4.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g135kcal17g6.6g5g1.8g
Valittu annoskoko111g67kcal8.5g3.3g2.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g34kcal4.3g1.7g1.3g0.5g
Arvot/100g100g61kcal7.7g3g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614