Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 34g8.1kcal0.6g0.7g0.1g0.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl19g5.6kcal0.9g0.4g0.1g0.3g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g4.7g4.7kcal0.8g0g0.1g0g
Paprika, punainen24g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kadett juustoraaste (Arla)11g26kcal3.3g0.3g1.3g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g19g11kcal0.6g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g123kcal12.8g7.8g4.2g3.2g
Valittu annoskoko111g62kcal6.4g3.9g2.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna56g31kcal3.2g2g1.1g0.8g
Arvot/100g100g55kcal5.8g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089