Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g102kcal3.6g1.1g9.1g0g
Kookoshiutale 5.6g37kcal0.5g0.4g3.6g0.9g
Kananmuna kuoreton 8.5g12kcal1.1g0g0.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)21g152kcal0g0g16.9g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g14g8.2kcal1.3g0.7g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)14g18kcal0.5g0.5g1.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g4.2g16kcal0.1g4g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 25g8.5kcal0.2g1.4g0g0.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.7g2.3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g714kcal15g17.4g64g2.8g
Valittu annoskoko111g357kcal7.5g8.7g32g1.4g
Annoskoko puolitettuna56g179kcal3.8g4.4g16g0.7g
Arvot/100g100g321kcal6.7g7.8g28.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904