Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g47g57kcal8g0.8g2.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g19g14kcal1g2.2g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 4.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.9g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g232kcal19.6g11.6g11.2g1.4g
Valittu annoskoko111g116kcal9.8g5.8g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna56g58kcal4.9g2.9g2.8g0.4g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.2g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457