Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g85kcal0.1g0g9.5g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.2g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g22g11kcal0.2g2.6g0.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g24g15kcal2.6g1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl10g13kcal1.4g0g0.9g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 1.5g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g533kcal13.6g54.6g28.8g1.2g
Valittu annoskoko111g266kcal6.8g27.3g14.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g133kcal3.4g13.7g7.2g0.3g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.5g12.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508