Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman45g77kcal5.4g0g4.5g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)23g27kcal0.7g0.9g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g5.6g21kcal0.8g4.1g0.1g0.2g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g17g14kcal0.5g0.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g313kcal17.8g11.6g18.2g0.4g
Valittu annoskoko111g156kcal8.9g5.8g9.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna56g78kcal4.5g2.9g4.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632