Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl21g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Sokeri13g52kcal0g12.8g0g0g
Leivinjauhe0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl16g54kcal0.3g0.5g5.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vadelma 30g12kcal0.3g1.2g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g402kcal11.8g50.6g15g2.8g
Valittu annoskoko112g201kcal5.9g25.3g7.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna56g101kcal3g12.7g3.8g0.7g
Arvot/100g100g180kcal5.3g22.7g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168