JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta53g80kcal10.6g0g4.3g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni rasvainen 1.2g4.4kcal0.1g0g0.4g0g
Olut, alkoholiton Nikolai12g1.7kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g194kcal22g4.8g9.4g1g
Valittu annoskoko111g97kcal11g2.4g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g49kcal5.5g1.2g2.4g0.3g
Arvot/100g100g87kcal9.9g2.2g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616