Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 93g10kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Sokeri 6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g8.4g1.7kcal0g0.5g0g0g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g79kcal1.2g17g0.2g1.2g
Valittu annoskoko111g40kcal0.6g8.5g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g20kcal0.3g4.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.6g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041