Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g25g86kcal3.4g16g0.8g1.5g
Prinssinakki pirkka 300g15g36kcal0.5g0.5g3g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g20g51kcal3g0.3g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, tuore6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %10g18kcal2.2g0.1g1g0g
Paprika, punainen3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g412kcal18.8g37g19.2g4g
Valittu annoskoko111g206kcal9.4g18.5g9.6g2g
Annoskoko puolitettuna56g103kcal4.7g9.3g4.8g1g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.6g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978