Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g8.3g29kcal1g5.9g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki25g28kcal6.3g0.1g0.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste10g34kcal2.8g0.2g2.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g17g27kcal1.3g0.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g310kcal29.6g17.4g14.6g0.6g
Valittu annoskoko112g155kcal14.8g8.7g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g78kcal7.4g4.4g3.7g0.2g
Arvot/100g100g139kcal13.3g7.8g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850