Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 40g11kcal0.5g1.6g0.1g0.8g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g20g30kcal3.4g0.1g1.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g90kcal8.2g3.4g4.4g1.6g
Valittu annoskoko112g45kcal4.1g1.7g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna56g22kcal2.1g0.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.5g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704