Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Flora punainen, annos 10g2.2g12kcal0g0g1.3g0g
Soijarouhe, tumma, 30g22g71kcal10.9g6.6g0.1g1.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g44g8.8kcal0.6g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g273kcal24.2g19.6g10.8g3.6g
Valittu annoskoko112g136kcal12.1g9.8g5.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna56g68kcal6.1g4.9g2.7g0.9g
Arvot/100g100g122kcal10.8g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721