Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 17g54kcal4.1g7.7g0.3g1.5g
Viinietikka 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g135kcal8.8g20.2g0.8g4.6g
Valittu annoskoko112g67kcal4.4g10.1g0.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna56g34kcal2.2g5.1g0.2g1.2g
Arvot/100g100g60kcal3.9g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954