Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore14g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g81kcal1.2g4.6g5.8g2g
Valittu annoskoko112g41kcal0.6g2.3g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna56g20kcal0.3g1.2g1.5g0.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839