Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)51g68kcal10.1g0.1g3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.7g2.6g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g278kcal22.8g7.8g16.8g1.2g
Valittu annoskoko112g139kcal11.4g3.9g8.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna56g69kcal5.7g2g4.2g0.3g
Arvot/100g100g124kcal10.2g3.5g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883