Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 75g108kcal12g0g6.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana223g433kcal25.6g5.2g34.6g0.2g
Valittu annoskoko112g216kcal12.8g2.6g17.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna56g108kcal6.4g1.3g8.7g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.5g2.3g15.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502