Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 58g16kcal0.7g2.4g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 29g65kcal5.1g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g239kcal14g6g17g2.6g
Valittu annoskoko112g120kcal7g3g8.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna56g60kcal3.5g1.5g4.3g0.7g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878