Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 78g143kcal14.9g0g9.4g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)20g17kcal0.2g0.7g1.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruskea suuruste, Maizena2.3g8.9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g405kcal30.4g6.6g28.6g0.2g
Valittu annoskoko112g202kcal15.2g3.3g14.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna56g101kcal7.6g1.7g7.2g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.6g3g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912