Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)52g66kcal5.7g0.2g4.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki21g17kcal2.7g0.4g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g10g38kcal2.9g0.2g2.8g0g
Kebabliha 21g45kcal5.2g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g382kcal33.4g2g26.8g0g
Valittu annoskoko112g191kcal16.7g1g13.4g0g
Annoskoko puolitettuna56g96kcal8.4g0.5g6.7g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159