Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g38g41kcal8.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Makaroni, pasta 13g41kcal1.3g8.3g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6.2g16kcal1.7g0g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g323kcal25.2g20g15.4g1.4g
Valittu annoskoko112g162kcal12.6g10g7.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna56g81kcal6.3g5g3.9g0.4g
Arvot/100g100g144kcal11.3g8.9g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642