Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.3g0g7.5g0g
Paprika, punainen12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Maizena maissitärkkelys2.3g8.2kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado30g6.1kcal0.4g1.1g0g0.4g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.9g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g270kcal18g8.8g18g1.8g
Valittu annoskoko112g135kcal9g4.4g9g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g68kcal4.5g2.2g4.5g0.5g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616