Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 70g28kcal0.7g5g0.1g1.8g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g11g20kcal0.3g0.4g1.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.1g5.6kcal0.2g1.1g0g0.3g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g18g13kcal1.4g1.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g195kcal9.4g15.8g9.4g4.2g
Valittu annoskoko112g98kcal4.7g7.9g4.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna56g49kcal2.4g4g2.4g1.1g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7.1g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154