Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g450g378kcal4.9g82.3g1.8g8.1g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g150g918kcal31.6g10.3g83.7g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g50g200kcal10g26g6g16g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g13g36kcal0g1.6g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g25g0.1kcal0g24.8g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti18g88kcal4.4g5.8g5g5g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g43g227kcal2.1g22.1g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g4522kcal176.2g356.8g276.6g58.4g
Valittu annoskoko1110g2261kcal88.1g178.4g138.3g29.2g
Annoskoko puolitettuna555g1131kcal44.1g89.2g69.2g14.6g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520