Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Smetana, Valio, hyla100g390kcal2g2.5g42g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g200g468kcal22.6g1g44g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g4454kcal192g29.6g405.6g6.8g
Valittu annoskoko1110g2227kcal96g14.8g202.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna555g1114kcal48g7.4g101.4g1.7g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392