Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali601g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Hirvenjauheliha oma saalis323g362kcal71g0g9.7g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g105g294kcal18.9g0.5g24.2g0g
Sipuli, paistettu 75g76kcal1g3.6g6.2g1.3g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2223g1827kcal196.4g49g94.8g27.8g
Valittu annoskoko1111g913kcal98.2g24.5g47.4g13.9g
Annoskoko puolitettuna556g457kcal49.1g12.3g23.7g7g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508