Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 160g236kcal34.5g0g10.9g0g
Vesi441g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 160g47kcal0.9g8.5g0.3g3g
Kidneypapu keitetty 100g92g88kcal6.4g13.5g0.5g6.4g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g92g88kcal6.5g13.8g0.9g7.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 160g55kcal1.8g8.7g0.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g1135kcal100.2g89g37.8g42.8g
Valittu annoskoko1112g567kcal50.1g44.5g18.9g21.4g
Annoskoko puolitettuna556g284kcal25.1g22.3g9.5g10.7g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179