Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 610g199kcal3.8g33.9g1.2g15.6g
Sipuli 297g90kcal3.7g14.2g0.6g5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g27g96kcal4.8g11.9g6g2.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5397g1889kcal86.3g372.4g5.4g75.6g
Vesi, vesijohtovesi 2698g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 59g193kcal5.3g8.3g15.4g0.6g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 27g76kcal2.9g10.3g0.9g7.2g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g810g1360kcal70.4g32.4g113.3g0g
Oregano, kuivattu 2.7g8.2kcal0.3g0.6g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8079kcal358g1028.2g286.4g216.8g
Valittu annoskoko10000g4039kcal179g514.1g143.2g108.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2020kcal89.5g257.1g71.6g54.2g
Arvot/100g100g40kcal1.8g5.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219