Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g187g653kcal33.6g110g7.3g11.2g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl261g303kcal56.9g0g8.4g0g
Pekoni (Dulano)117g298kcal21g3.7g22.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g187g37kcal2.4g5.6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g12g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 26g36kcal3.2g0.1g2.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 233g79kcal7.1g11.4g0.2g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g3297kcal250.6g269.8g131.6g25.2g
Valittu annoskoko1113g1649kcal125.3g134.9g65.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna557g824kcal62.7g67.5g32.9g6.3g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360