Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2566g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g2139g6138kcal70.6g1454.2g4.3g181.8g
Sokeri 2566g10417kcal0g2563.7g0g0g
Voi 1711g12411kcal20.4g6.8g1390.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)941g1186kcal103.5g2.8g84.7g0g
Leivinjauhe 43g75kcal2.2g16.2g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g137kcal0g33.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g60725kcal393.4g8155.2g2959.8g364g
Valittu annoskoko10000g30363kcal196.7g4077.6g1479.9g182g
Annoskoko puolitettuna5000g15181kcal98.4g2038.8g740g91g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161