Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5782g1220kcal69.4g196.6g11.6g121.4g
Porkkanaraaste 200g2891g781kcal17.3g153.2g5.8g72.3g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g434g438kcal0g91.1g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever867g5863kcal8.7g10.4g641.8g0g
Mustapippuri 2.9g8.1kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16619kcal191.4g904.8g1318.6g389g
Valittu annoskoko10000g8310kcal95.7g452.4g659.3g194.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4155kcal47.9g226.2g329.7g97.3g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007