Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 426g125kcal4g19.2g1.7g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha313g520kcal59.5g0g31.3g0g
CousCous, keitetty 100g125g228kcal5.8g42.1g4.9g2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%125g75kcal4g8.9g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g63g226kcal17.5g1.3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g2380kcal183.2g149g114.8g22.4g
Valittu annoskoko1115g1190kcal91.6g74.5g57.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna558g595kcal45.8g37.3g28.7g5.6g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206338