Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g184g263kcal22.9g0.6g18.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen334g110kcal11g16.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g83g292kcal10g59.2g1.8g2.5g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki250g275kcal62.6g1.3g2.5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste95g342kcal27.6g1.6g26.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g167g267kcal13.3g6.7g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g3106kcal295g173.2g143g5g
Valittu annoskoko1115g1553kcal147.5g86.6g71.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna558g777kcal73.8g43.3g35.8g1.3g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850