Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 135g86kcal4.3g6.5g4.7g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g674g741kcal168.4g0g6.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.6kcal0.4g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Korppujauho 56g206kcal5.9g42g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g2786kcal419.8g101.2g74.6g6g
Valittu annoskoko1116g1393kcal209.9g50.6g37.3g3g
Annoskoko puolitettuna558g697kcal105g25.3g18.7g1.5g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089