Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)23g202kcal0g0g22.5g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)599g180kcal6g24g2.4g1.2g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 300g1064kcal5.6g7.9g113.8g0g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g23g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g3046kcal32.8g86g278.4g8.8g
Valittu annoskoko1116g1523kcal16.4g43g139.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna558g761kcal8.2g21.5g69.6g2.2g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887