Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g240g288kcal43.2g4.1g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g6g17kcal0.5g1g1.1g0g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.3g0.5g1.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g30g22kcal1.3g3.9g0.1g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium150g525kcal25.5g96g3.3g9g
Flora ruoka kevyt & paksu150g90kcal1.5g6.7g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g2488kcal152.8g281.2g79.8g22g
Valittu annoskoko1116g1244kcal76.4g140.6g39.9g11g
Annoskoko puolitettuna558g622kcal38.2g70.3g20g5.5g
Arvot/100g100g112kcal6.8g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094